Theo Snijders

Dru en Yin Yoga

Theo Snijders is psycholoog en yogatherapeut. In zijn lessen integreert hij yin- en dru yoga met ademtechnieken en meditatie. Zijn programma’s zijn aanstekelijk en motiveren om op een gezonde manier met stress om te gaan.

Janneke Terlouw

Dru Yoga

Het lijf is wijs en weet vaak eerder dan het verstand hoe je erbij zit. Met meditatie, houdingen en vloeiende bewegingen op de ademhaling nodigt Janneke je uit meer verbinding te maken met je lichaam en jezelf.

Mascha Beausar

Dru en Hatha Yoga, Pilates

Ik ben Mascha en geef al 25 jaar yogales -met veel enthousiasme- en meditatie. In mijn lessen geef ik een combinatie van Hatha en Dru Yoga en Pilates.

Marion van der Linden

Dru en Yin Yoga

Marion is dru- en yin yoga docent, adem- en mindfulnesscoach. Haar lessen brengt ze vanuit zachtheid, aandacht en met humor. Bij yoga valt het besef van tijd weg. Je leert te zijn met dat wat er is, helemaal in het hier en nu.

Sylvia Siegmund

Hatha, Yin, Restorative Yoga en Yoga Nidra

Yoga geeft mij ontspanning, ruimte en energie. Dat deel ik graag! Ik geef zachte lessen, met veel aandacht voor de adem. Je krijgt de tijd en ruimte om naar binnen te keren. Je bewust te worden van wat yoga voor je doet en wat je daarvan kunt meenemen in je dagelijkse leven.

Wilco Kruijswijk

Dru Yoga en Tai Chi

De diepte in op een laagdrempelige manier. In de lessen van Wilco ligt de nadruk op vloeiend bewegen op het ritme van jouw ademhaling. Zacht en krachtig. Om zo op een vrolijke en tintelende manier te herstellen van een drukke dag.

Amon Krijger

Hatha Yoga, Ademtherapie en Meditatie

Yoga betekent verbinding. En op het diepste niveau: verbinding met jezelf, met (be)ziel(ing) en levensenergie, door lagen van overtuigingen, patronen of mechanismen heen. Ik oefen dagelijks, ik doe yoga ‘om niet’, met compassie, en ik houd het speels. En dat deel ik graag met anderen.

Julija Vasiljeva

Ayurvedische Yoga

Jouw lichaam is je eigen huis. In mijn yogalessen pas ik Ayurvedische principes toe die je meer leren begrijpen wie je bent, en waardoor je je voelt ‘thuiskomen’ in je lichaam. Daarbij ligt de aandacht op vertragen, verstillen en verbinding zoeken, opdat je meer ontspannen en vitaler wordt.