Theo Snijders

Dru en Yin Yoga

Theo Snijders is psycholoog en yogatherapeut. In zijn lessen integreert hij yin- en druyoga met ademtechnieken en meditatie. Zijn programma’s zijn aanstekelijk en motiveren om op een gezonde manier met stress om te gaan.

Janneke Terlouw

Dru Yoga

Het lijf is wijs en weet vaak eerder dan het verstand hoe je erbij zit. Met meditatie, houdingen en vloeiende bewegingen op de ademhaling nodigt Janneke je uit meer verbinding te maken met je lichaam en jezelf.

Mascha Beausar

Dru, Yin en Hatha Yoga, Pilates

Ik ben Mascha en geef al 25 jaar yogales met veel enthousiasme, en meditatie. In mijn lessen geef ik een combinatie van Hatha en Dru Yoga en Pilates.

Marion van der Linden

Dru Yoga en Yin Yoga

Marion is dru- en yinyoga docent, adem- en mindfulnesscoach. Haar lessen brengt ze vanuit zachtheid, aandacht en met humor. Bij yoga valt het besef van tijd weg. Je leert te zijn met dat wat er is, helemaal in het hier en nu.

Sylvia Siegmund

hatha, yin, restorative yoga en yoga nidra

Yoga geeft mij ontspanning, ruimte, rust en energie. Dat deel ik heel graag met anderen! Ik geef zachte lessen, waarin veel aandacht is voor de adem. Je krijgt de tijd en ruimte om naar binnen te keren en te voelen wat de yoga voor je doet, om zo meer bewust te zijn van je lichaam & geest en de verbinding daartussen. En dat bewustzijn vervolgens met je mee te nemen van je matje af, in je dagelijks leven.

Wilco Kruijswijk

Dru Yoga en Tai Chi

De diepte in op een laagdrempelige manier. In de lessen van Wilco ligt de nadruk op vloeiend bewegen op het ritme van jouw ademhaling. Zacht en krachtig. Om zo op een vrolijke en tintelende manier te herstellen van een drukke dag.